Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na kongresu zaměřeném na lymskou boreliózu vystoupila i třiapadesátiletá energická blondýna, která vypadala jako kdyby vypadla z propagačního letáku na zdravý životní styl. Nešlo o nikoho jiného než o herečku Yolandu Foster (53), matku dvou světoznámých modelek Belly (21) a Gigi Hadid (29). Dokonce i její osmnáctiletý syn Anwar je úspěšným modelem.

A právě žena těchto decentních půvabů, která přivedla na svět rovnou tři potomky, jejichž fyzická krása je velmi slušně uživí, málem skončila před pár lety na invalidním vozíku. I proto byla v New Yorku jednou z hvězd kongresu a galavečera pořádaného organizací Global Lyme Alliance, která se o nemocné lymskou boreliózou, zákeřným bakteriálním onemocněním hojně přenášeným klíšťaty, stará.

Yolanda, která pochází z Nizozemí zjistila, že má v těle borrelie v roce 2012. To už jí nějakou dobu nebylo dobře. Nemoc, která je obvykle léčitelná běžnými antibiotiky u ní propukla v té nejhorší podobě a nejvíce ji zasáhla až o tři roky později v roce 2015.

„Jsem naprosto paralyzovaná. Nedokážu si číst, psát, dokonce nezvládám ani dívat se na televizi. Jako by mi někdo začal ovládat mozek, svázal mi ruce za zády a nechal mě proplouvat životem, aniž bych ho mohla jakkoliv ovlivňovat,“ svěřila se tehdy týdeníku Us Weekly. A aby toho nebylo málo, boreliózou trpěly i její děti Bella a Anwar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám