Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová se poprvé od porodu dcery Emilky objevila v Praze na společenské akci. S partnerem Pavlem žijí v Brně a do Prahy přijeli, aby malou ukázali Sandřiným kolegům na Primě.

"Mám se moc krásně, v tuhle chvíli tatínek někde hlídá a vozí malou v kočárku. Je zlatej, proto jsem mohla přijít. Aktuálně žijeme v Brně, ale pomalu začínáme něco hledat v Praze. Jsme tu s malou poprvé, ale časem bych se chtěla vrátit," řekla Super.cz Sandra, která má zpět svoji štíhlou postavu.

"Jsem dva měsíce po porodu a myslím si, že to není průšvih. Přestala jsem se vážit, když jsem měla nahoře asi kilo nebo dvě, ale už to nesleduju. Hlavně kojím," prozrazuje.

A jak to vypadá s jejím návratem do práce? "To popravdě nevím. Mám v plánu jít na Primu ukázat malou a domluvit se, co dál. Ráda bych s ní ještě chvíli byla doma, ale všechno je to na domluvě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám