Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Britští novináři každý den odhalují nové podrobnosti o úletu Mika Tindalla (32), manžela královniny vnučky Zary Phillips (30), jenž se v půlce září v novozélandském baru líbal s neznámou blondýnou.

O víkendu list The Daily Mail dokázal, že ragbista Mike všem lhal, když tvrdil, že z baru šel rovnou do hotelu. V pondělí pak přinesl informaci, že nešlo o flirt s neznámou ženou, ale o dovádění s dávnou láskou.

Sportovec si Zaru vzal koncem července a stal se tak členem královské rodiny. Nikdo nečekal, že tak brzy způsobí první pořádný skandál.

„Mike se s ní znal už předtím, než začali studovat na univerzitě v Leedsu, jejich rodiny se totiž přátelily,“ prozradil listu zdroj. „Když byla ve druháku, stali se z nich víc než přátelé. Oficiálně pár nebyli, ale každý věděl, že jsou spolu, a oni to neskrývali,“ vysvětlil.

Kapitán britské ragbyové reprezentace se šel se svým týmem po vyhraném zápase bavit do novozélandského baru. Jak ukázal záznam z bezpečnostních kamer, opilý se zde tulil k blonďaté krásce, líbal ji a strkal jí obličej do výstřihu.

Mike tvrdil, že se pak z tohoto baru sám vydal taxíkem do hotelu. Nyní se ukázalo, že lhal. Vydal se totiž se svou neznámou průvodkyní do dalšího podniku, kde ještě pobyli přes hodinu.

Reklama

Další články

Načítám