Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V době, kdy v kinech bodovala upírská sága Twilight, její hlavní představitelé Robert Pattinson (37) a Kristen Stewart (33) tvořili jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů. Představitelka Belly ale našla zalíbení v ženách a Edwardovi to nevyšlo ani s extravagantní zpěvačkou FKA twigs (29).

Kristen Stewart dává v posledních letech přednost dámské společnosti, za jejím rozchodem s filmových kolegou však byla nevěra s režisérem Rupertem Sandersem (46), který s ní natáčel Sněhurku a lovce. Pattinsona zaujala zpěvačka FKA twigs, s níž začal randit v září roku 2014. Údajně mezi nimi mělo dojít k zasnoubení, ale to ani jeden z nich vyloženě nepotvrdil, ani nepopřel.

Robert toho o svém soukromí po nepříjemné zkušenosti s Kristen nikdy moc nenamluvil. Od toho jsou tady známí donášející médiím. „V posledních měsících spolu trávili stále méně času. Oba pochopili, že nemohou dále fungovat jako pár,“ tvrdí zdroj z hercova okolí britskému deníku The Sun. Pattinson byl prý vztahem s FKA twigs unavený a další partnerku nehledá.

Reklama

Další články

Načítám