Hlavní obsah
Článek

Měsíc po narození dcery Mii už je Agáta Prachařová (38) opět v plné práci. A nezbývá jí mnoho kil navíc. "Na své váze ještě nejsem, mám ještě asi sedm kilo, ale kojím, takže nechci nijak razantně hubnout. Ale hned, jak přestanu, tak s jídlem končím," řekla Super.cz. "U Kryšpína to bylo podobně, taky jsem v těhotenství hodně přibrala, ale šlo to zase rychle pryč," dodala.

A jak to doma se dvěma dětmi zvládají? "Vždycky jsem se smála poučce, že jedno dítě, žádné dítě. Ale zjistila jsem, že je to pravda. Je to teď náročnější. Ale Kryšpín se chová jako skvělý velký bratr, k Mie se nesmí nikdo přiblížit bez toho, aniž by si umyl ruce a celý se vydezinfikoval. Je takový ochránce," je spokojená Agáta.

Ta se v podstatě hned po porodu vrhla do práce. Ostatně jsme ji potkali na otevření nového obchodu s módou na lyže, kde spolu s Lucií Královou (42) a Evou Perkausovou (29) předváděla novou kolekci. "Už čtrnáct dní po porodu jsem začala chodit učit do školy. Mám tam svůj kabinet, kde sedí chůva s Miou. Pořád vedu e-shop a začínám i točit módu pro TopStar. Závidím holkám, které dokáží být doma na mateřské. Taky bych to chtěla zkusit, ale myslím, že bych to nevydržela," míní. Jedním dechem ale dodala, že práce jí zabere maximálně dva dny v týdnu.

Když už byla při rozhovoru oblečená do lyžařského, zajímalo nás, zda se letos už Agáta chystá i s dcerou na hory. "Moje přání k Vánocům je, aby mi máma poprvé hlídala Miu na víkend, abychom mohli jet s Kubou na Silvestra do Pece na snowboard, tak doufám, že mi to splní," plánuje Agáta.

Reklama

Další články

Načítám