Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Neví, kdy má dost! Bývalý přítel herečky Hany Gregorové (71) Ondřej Koptík sice chvíli působil, že své původní „oběti“ už dá pokoj, když se začal zaměřovat na svou exmanželku, ale chyba lávky. Ondřej Koptík (34) svět dál zásobuje dalšími a dalšími informacemi ze společného soužití. Jenže vůbec netuší, že si zadělal na pořádný malér, který mu může zničit život na hodně let dopředu!

„Výroky, které onen člověk učinil směrem ke své bývalé družce, jsou naprosto za čarou tolerovatelného chování. A protože se to dělo v míře více než intenzivní, pokud by se dotyčná dáma obrátila na soud, v rámci nemajetkové újmy může vysoudit skutečně vysokou částku,“ řekl Super.cz advokát, který si nepřál být jmenován, aby si komentováním Koptíka nedělal ostudu.

O částce nechtěl příliš hovořit, mohla by se prý klidně pohybovat vysoko nad půl miliónem korun.

Už od začátku si Ondřej Koptík neviděl do úst, ale v poslední době přestřelil opakovaně. V jednom rozhovoru totiž popisoval, jaké údajné intimnosti a jakým způsobem měli s herečkou provádět, jindy se zase pustil do kritiky jejího charakteru a o zákulisí prodeje Divadla Radka Brzobohatého psal takovým způsobem, že by až bylo zvláštní, kdyby se proti tomu Hana Gregorová soudně neohradila.

A podle našich informací není možnost, že bývalé partnery bude soudit justice, úplně nereálná. „Myslím, že se Koptík může těšit na různá překvápka,“ řekl nám kamarád slovenské umělkyně.

Koptík byl možností zodpovídat se za své chování u soudu šokován. Netušil, že má za svá slova zodpovědnost. Rychle se ale otřepal. „No co. Kde nic není, ani smrt nebere. A myslím si, že k soudu nedojde. Ona ví, co mám za esa v rukávu, které by se jí nelíbily. A já bych je fakt vytáhl,“ zůstává sebevědomý Koptík.

Reklama

Další články

Načítám