Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ještě ani měsíc, co byla Michaela Habáňová (27) zvolena nejkrásnější Češkou tohoto roku. Držitelka titulu Česká Miss 2017 si pomalu zvyká na svůj status a zabydluje se mezi českými celebritami. „Moc si to užívám a moc mě to baví. Užívám si, co mě svět Miss nabízí,” říká rodačka ze Zlína.

Největší změna v životě Habáňové se týká studia. Kráska s výrazným obočím byla nucena upravit svůj studijní plán, jelikož se připravuje na mezinárodní soutěž Miss Universe. „Mám na to asi měsíc. Když pracuju ve stresu, tak funguju nejlépe. Ještě mě čeká připravit nějaká videa, fotky, sestylizovat šaty a oblečení, takové příjemné starosti pro holky,” říká Míša.

Snad všechny zvolené královny krásy mají i své kritiky, své by o tom mohly vyprávět Helena Houdová, Diana Kobzanová, Nikol Švantnerová nebo Aneta Vignerová, které nepatří mezi klasické krásky, ale každá z nich vyniká něčím specifickým.

I Habáňová si vyslechla kritiku například na své výrazné obočí, které je ale na její obranu aktuálním trendem, který nastolila topmodelka Cara Delevingne. „Pro mě je důležité to, co si myslí moje okolí. Vím, že moje rodina ví, jak jsem to prožívala a co jsem zažila.  To, co se píše v médiích, neovlivním, a co píše bulvár, neřeším,” mávla rukou Míša Habáňová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám