Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro všechny bylo velkým překvapením, když manželství modelky Heleny Houdové (44) a amerického filmového producenta a filantropa Omara Amanata utrpělo trhliny a dvojice se nakonec rozešla. Pro citlivou bytost, jakou Helena bezesporu je, bylo velmi náročné překlenout toto těžké období. V jednom rozhovoru se Super.cz svěřila, že skončila dokonce na kapačkách. Když jsme se s ní ale naposledy potkali na otevření koncept storu na pražském Chodově, tak se nám svěřila s tím, že tento stín už překročila.

„Máme spolu láskyplný vztah. Hodně jsem na sobě makala, abych v sobě neměla náboj oběti, abych si neříkala ’proč on mi to udělal?’ Rozhodla jsem se být zodpovědná sama za svůj život. Teď se na to dívám tak, že jsem měla možnost poznat samu sebe, byť formou nějakého traumatu a bolesti, ale díky němu můžu stát při své síle,” popisuje svou vazbu s otcem svých tří dětí Miss České republiky 1999.

Houdová opustila Spojené státy, dokonce prodává svůj dům v New Jersey. Se svými třemi dětmi Daveedem Jakubem, Darienem a Deiou cestuje a po období stráveném ve Střední Americe a v Česku se chystá pobýt v Itálii a následně se přesunout do Austrálie. Otec dětí ale nadále bydlí v New Yorku, a tak se s potomky nemá šanci pravidelně setkávat. Ptali jsem se, jestli to není problém. „On je míval o víkendu, když ale cestujeme, tak si telefonují a komunikují přes internet. Uvidíme, jak to bude do budoucna,” říká Helena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám