Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I ve svém věku jsou už obě slavné modelky. Gigi Hadid (29) o kapánek víc, ale její sestra Bella jí zdatně šlape na paty. Teď měla Bella svůj velký den. A na komorní oslavě jejích 21. narozenin, kterou pro ni uspořádali v newyorském baru Sadelle, bylo najednou tuze krásy k vidění. Mezi hosty oslavy totiž byla jak sestra Gigi, tak jejich stále okouzlující matka Yolanda Foster (53).

A aby toho rodinného štěstí nebylo málo, přišel i tatínek děvčat, realitní magnát Mohamed Hadid (68), který se od dcer a Yolandy odstěhoval po rozvodu, když byly Belle teprve čtyři roky. Podle fotek z akce to vypadalo, že rodinné nesváry už dávno odnesl čas, a všichni si dávali najevo obrovskou náklonnost.

Yolanda s Mohamedem se samozřejmě nerozváděli ze samé lásky, ale vzájemná nevraživost dávno odezněla. Oba rodiče slavných děvčat se po rozvodu navzájem podporovali, a dokonce si nadšeně hodnotili své další partnery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám