Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka a modelka Caroline Vreeland se může pochlubit bujným dekoltem, který ráda vystavuje na sociálních sítích. V Miami své sexy křivky ukázala v rajcovních plavkách.

Internetová hvězdička těží z odkazu své slavné prababičky Diany Vreeland, která působila jako editorka v módních magazínech Vogue a Harper´s Bazzar. Caroline jejího věhlasu prozatím nedosáhla, ale na Instagramu se pořádně činí. Její fotky prozatím sleduje čtvrt miliónu fanoušků. Pokud se bude častěji ukazovat v plavkách, počet jejích příznivců určitě poroste.

Caroline Vreeland se pokusila prosadit jako zpěvačka, ale více ji láká modeling. Její slavnou předkyni by to určitě potěšilo. V Miami sexy blondýnka, která dle svých slov nejvíce miluje sex, těstoviny, hudbu, víno a módu, ve vykrojených růžových plavkách potvrdila svůj potenciál.

Co se internetové prezentace týče, Caroline má jako největší vzor Emily Ratajkowski. „Každý má právo vyjádřit se na internetu po svém. Někdo používá slova, jiný tělo. Já mám k nahotě velmi pozitivní vztah,“ tvrdí majitelka přírodních pětek.

Reklama

Další články

Načítám