Hlavní obsah
Článek

Jmenují se sice už každý jinak, ale mají k sobě pořád blízko! Řeč je o finalistce Miss ČR Denise Jurtin a hokejovém talentu Danielu Přibylovi (psali jsme o něm již dříve). A dohromady jim to sluší.

Dvojice se nafotila v rámci pomoci charitě. Denisa s kamarádkou mají nadaci Nejen srdcem, kterou nyní bývalý útočník Sparty Daniel podpořil.

Přibyl, který bojuje o své místo v týmu NHL Calgary Flames, jemuž se nedávno upsal i Jaromír Jágr, draží kvůli ségře část své výstroje.

Přidali se k němu i další sparťanští hokejoví hráči. Ve sportovní aukci je tak dres Jana Piskáčka, Richarda Nedomlela, puk podepsaný Tomášem Dvořákem a další trofeje.

„Léta jsem podporovala svého bratra a chodila na jeho zápasy, kdykoliv to šlo. Jsem šťastná, že ani jemu nejsou lhostejné mé zájmy a nyní se společně se svými bývalými spoluhráči rozhodl podpořit naši nadaci,“ svěřila se Denisa Jurtin.

Nadace pomáhá především zvířatům v nouzi. Podporuje útulky a azyly a jejím hlavním krédem je otevřenost a transparentnost.

Sám Daniel má nyní na podporu charitativních projektů dost času. V přípravném kempu před startem NHL se bohužel už poněkolikáté za sebou zranil a na dost dlouho je ze hry.

Reklama

Další články

Načítám