Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když holky s kapelou Little Mix v prosinci roku 2011 zvítězily v britském X Factoru, polovině z nich ještě nebylo ani dvacet let. Tehdy jejich outfity samozřejmě vypadaly úplně jinak než vyzývavé kostýmy, které nyní oblékají na vystoupeních.

Perrie Edwards (24), Jesy Nelson (26), Leigh-Anne Pinnock (26) a Jade Thirlwall (24) v soutěži jako sólové zpěvačky neuspěly. Porota jim dala druhou šanci sestavením kapely, čímž po roce okopírovala stejný model, jímž proslavila uměle vytvořenou chlapeckou skupinu One Direction, což je vlastně „totéž v bledě modrém“.

Kluci na hudební scéně zaznamenali podstatně větší ohlas, ale po odchodu Zayna Malika ohlásili pauzu. Holky spolu prozatím vycházejí dobře a přerušení kariéry neplánují. Společně totiž mají větší šanci zaujmout publikum. Na čtyři zpěvačky v sexy kostýmech je samozřejmě zajímavější podívaná než na jednu.

Little Mix to potvrzují na turné, na němž propagují své čtvrté album Glory Days. Už to nejsou žádné holčičky, ale dračice, které v odvážných kostýmech předvádějí pořádně žhavou show.

Reklama

Další články

Načítám