Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminku ze seriálu Ranč U Zelené sedmy potkáváme výjimečně. Tentokrát se ovšem nejednalo o společenskou událost, na něž si nepotrpí, ale herci a herečky se sešli, aby pomalovali hrnečky na dražbu ve prospěch nadace YogaHelp, kterou založila jejich kolegyně Petra Špindlerová. A Milena Steinmasslová má navíc k józe vztah už desítky let.

"Cvičím denně, mám takovou svoji sestavu, kterou průběžně měním a doplňuju. S přestávkami cvičím od druhého porodu a denně jsem začala cvičit po čtyřicítce," svěřila herečka, která už oslavila 62. narozeniny, a právě díky józe na to vůbec nevypadá. "K tomu ještě chodím. Potřebuju k tomu ale přírodu, chození na pásu by mě nebavilo," dodala.

Steinmasslová kromě seriálu Ulice, v němž se objevuje, pravidelně hraje i v divadle. "Ale nepřeháním to, mám tak jedenáct představení do měsíce. Bylo toho víc, ale měla jsem teď hodně derniér. Ale ke štěstí mi to stačí. Pak jsou tady ještě nějaké epizody v jiných seriálech, ale film mě delší dobu míjí," vypočítala.

Jen babičkovské role se ještě nedočkala, tedy v životě. "Na to byste se museli zeptat mých synů, ale to vám nedoporučuji. Nespěchají, ale je to jejich život, já jim do toho nemluvím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám