Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá partnerka Hynka Čermáka, s nímž dlouhodobý vztah nevydržel, ač mají dvě děti, a nyní žije se třiadvacetiletou kolegyní Veronikou Mackovou, se kterou v létě se v létě oženil (33), už dávno netruchlí.

S herečkou Danielou Choděrovou jsme si povídali během malování hrnečků, které se budou dražit ve prospěch nadace YogaHelp, kterou založila její kamarádka a kolegyně Petra Špindlerová.

Že ji potkáme na akci spojené s jógou, nás docela překvapilo. Víme totiž, že Daniela je vyznavačkou úplně jiného sportu. Je velmi úspěšná v pole dance. "Už půl roku ale dělám i hot jógu, je to dobré pro všechny směry, je to výborné na uvolnění svalů, taky už nejsem nejmladší. Co si budeme povídat. A sem jsem přišla, protože je to pro dobrou věc," vysvětlila Daniela.

Tanci u tyče už se profesionálně nevěnuje. "Loni jsem byla dvojnásobná mistryně České republiky a na mistrovství světa jsem byla šestá. Ale přibyla mi dvě divadelní představení, kde mám tu tyč také, tak už tolik netrénuji, abych se nezranila. Tak už jen hraji představení a na tréninky nemám pro spoustu práce čas," svěřila.

A o jaká představení jde? "Jedno je The Naked Truth, hrajeme tam i s Petrou Špindlerovou, alternuje se nás tam jedenáct a je to o šesti dámách, které se seznámí na kurzech pole dance. A druhé je August, August, August v Divadle ABC, které je normálně z cirkusového prostředí, ale máme to přepsané na prostředí varieté. Hraju tam dceru ředitele a mám dvě čísla na tyči," zve do divadel Choděrová, která tak spojila svůj koníček s prací.

I v soukromí se jí daří dobře. "Děti vyrůstají, zlobí, je to úplně úžasné, s expartnerem ohledně nich vycházíme taky dobře a nového partnera mám," vypočítala Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám