Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Míšu Noskovou (41) by měl každý doktor rovnou přivázat k posteli, aby respektovala diagnózu a neriskovala zbytečně zdraví. Není to tak dlouho, co si sama naordinovala sundání sádry i ortézy z nohy a teď si pro změnu poranila ruku. K lékaři ani na rentgen tentokrát vůbec nešla.

Poranila se na premiéře muzikálu Madagaskar. "Při relativně jednoduchém sklouzávání po skluzavce jsem to nezvládla a jako hrošice jsem na tu ruku špatně spadla. Navíc na něco kovového. Mám to celé oteklé, ruku mi provizorně ošetřili a zaledovali, a řekli, že si mám zajít na rentgen," popisovala Míša, která ovšem místo toho spěchala z Prahy do Náchoda, kde měla spolu s Jitkou Asterovou a Bořkem Slezáčkem vystoupení na vyhlášení soutěže Batist nej sestřička.

"A nevím, jestli ten rentgen stihnu i zítra, protože to mě zase čeká Ples upírů. A budu ten obvaz muset sundat, protože pan doktor František Janeček (79) mě asi nenechá hrát s fáčem na ruce. Takže to nějak přežiju a pak snad konečně k lékaři půjdu," svěřila.

"Když jsem si poranila na zkouškách Plesu upírů kotník, dostala jsem i berle a řekli mi, že nemám chodit. Ale já řekla, že na to nemám čas. Takže je otázkou, zda vůbec na ten rentgen chodit mám. Oni mi řeknou, že to mám mít tři týdny v klidu, dají mi dlahu, já ji sundám a budu to léčit za běhu. Ples upírů hrajeme každý víkend, do toho mám další představení, takže není čas, ztrácet čas," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám