Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympijská vítězka Kateřina Neumannová si doma užívá lásku svého psího miláčka. Ten se prý má mnohem líp než ten, se kterým se fotila pro charitativní kalendář coby lukostřelkyně.

“Vždycky jsem po pejskovi od malička toužila. Pak po něm začala toužit moje dcera a po dlouhém váhání, kvůli častému cestování, jsme si ho pořídily. Je to sice starost, ale zároveň i velká radost,” pochvaluje si Neumannová. Ta z praktických důvodů zvolila raději menší rasu, proto se u nich objevil jorkšírský teriér.

Je to prý obzvlášť kapesní vydání psa. “Povedl se hodně malinký, takže se s ním snadno cestuje, vozí ho i babička do Písku, když my nemůžeme hlídat, takže se o něj s prarodiči dělíme. Má mnohem větší štěstí než ten, se kterým jsem se fotila. Ten můj se odmalička v rámci naší rodiny má velmi dobře, alespoň myslím, protože si nestěžuje. Tenhle pejsek má složitější životní osud, proto bych mu alespoň tím, že se s ním fotím, pomohla najít nový domov,” řekla důvody Kateřina, která pro nadační fond Se psem mě baví svět nafotila spolu s dalšími osobnostmi kalendář a knihu, která je plná nejen fotografií, ale i psích příběhů.

“Křest krásné knihy proběhne v sobotu 7. října, a to od 16 hodin v pražské Stromovce, kam si mohou o hodinu dřív přijít lidé zaběhat i se svým mazlíčkem a v rámci projektu Se psem mě baví běh přispět pejskům z útulku na lepší život. Celý program začíná ve 13 hodin a moderování se ujme Kateřina Hrachovcová,” dodala olympijská vítězka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám