Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když zrovna nepatří mezi královny krásy, problém se sebedůvěrou tato britská televizní hvězdička nemá. To ostatně ani s obnažováním. Bílé plavky, v nichž Charlotte Dawson (24) pózovala u bazénu v Malaze, nejsou pro každého.

Dawson na sebe upozornila v pořadu se sexuálním podtextem Ex on the Beach, kde se předvedla v ne právě dobrém světle. V reality show ji kamery zachytily při intimních hrátkách ve třech, s ženou a mužem. Od té doby se veze na, řekněme, ‚volnomravné‘ vlně, ze které ale nejspíš vůbec nechce sesednout. Naopak svou pověst utvrzuje, třeba i tím, co nosí, nejen do vody.

Pro popularitu a pozornost je toho schopná udělat hodně. Naposledy si na záda nechala v rámci pořadu stanice MTV Just Tattoo Of Us vytetovat portrét svého zesnulého otce Lese, jenž zemřel v roce 1993 na infarkt. „Teď budu brát otce všude s sebou, i když některé věci by asi vidět nemusel,“ řekla k tomu mimo jiné.

Reklama

Další články

Načítám