Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to skoro jako pohádka. V sedmnácti letech se poprvé zamilovala a láska klape jako hodinky dodnes. Denisa Grossová (19) nyní dokonce dělá velký životní krok. S o devět let starším Robinem Puškášem se stěhují do společné domácnosti.

"Asi jako každá máma smutním, ale naštěstí se nestěhuje moc daleko. Tak si myslím, že ji doma budu mít stejně každý den," řekla Super.cz maminka Denisy Šárka Grossová. Její dcera je ze stěhování nadšená. "Nemůžu se dočkat. Pro mě to bude úplně něco jiného. Bude to výzva, docela sranda," usmívá se.

Její partner bude prý v domácnosti velkou oporou. "Mám ohromnou výhodu, že mám tak skvělýho kluka, který žehlí, pere, vaří," říká Denisa.

Rady do života od Šárky nedostává. "Když si o nějaký řekne, tak je dostane. Já sama jsem nenáviděla, když mi rodiče radili. Jak řekla jedna paní učitelka: ‚Když chcete ztratit důvěru mladých, dávejte jim nekonečné rady.‘ Tak se toho držím," dodala na otevření nového baru v centru Prahy.

Reklama

Další články

Načítám