Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herečky Světlany Nálepkové (63) Josefína Nesvadbová, které nikdo neřekne jinak než Pepina, se už brzy stane dvojnásobnou maminkou.

Momentálně je v devátém měsíci těhotenství a brzy udělá tatínka ze svého přítele, herce Ondřeje Kavana, jehož si mohou seriáloví diváci pamatovat třeba z Ordinace v růžové zahradě.

Miminko je zatím pořád schované v bříšku, a tak Pepina vyrazila s přítelem, svou maminkou a starším synem Michálkem na přehlídku módní návrhářky Jaroslavy Procházkové.

Michálek v sobě nezapřel umělecké rodinné geny, a tak se tak trochu předváděl. Pepina se mezitím pochlubila těhotenským bříškem, ale nikoliv pohlavím miminka.

Už před časem prozradila, že se s partnerem nechají překvapit. "Rádi bychom měli překvapení," vysvětlila Pepina. V jednom ale mají jasno. Ani jeden z nich nechce svatbu. "Ale říkala jsem si, že když jsem ta Nesvadbová, že bychom mohli udělat takovou (ne)svatbu, jenom pro rodinu a kamarády," vtipkovala nedávno budoucí dvojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám