Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na pohřbu oblíbené Tornádo Lou Květy Fialové (†88) vyšly na světlo zajímavé informace. Podle Nadi Konvalinkové (72), nejbližší kamarádky zesnulé herečky, příčinou jejího úmrtí ani náhodou nebylo srdeční selhání! Podívejte se na rozhovor ve videu.

„Překonala dvě mrtvice, překonala osmaosmdesátku, čili nekonečno, a pak ji skolila otrava organismu. To, že ji zradilo srdíčko, byla špatná informace. Zradilo ji před třemi lety, kdy měla rozsáhlý infarkt. Pak už jí pracovalo jenom na třetinu. Jinak ale byla silná bojovnice. Je mi velkým příkladem,“ řekla Super.cz Konvalinková.

„Naposledy jsme se viděly, když jsme křtily její novou Prostonárodní kuchařku v Průhonicích (před pár měsíci v Alzheimercentru – pozn. red.). Květa byla bezvadná. Byla ráda, že tam jsme. Vypily jsme šampáňo, daly si kapučíno. Pak jsem jí chtěla ještě popřát k zářijovým narozeninám už v srpnu, abych přišla dřív, než tam bude halda gratulujících. To už ale byla v nemocnici a nešlo se s ní spojit. Moc mě to mrzí,“ prozradila představitelka Květušky z filmu Adéla ještě nevečeřela.

Během posledního rozloučení rozesmála celé divadlo historkou o tom, že když jim společně kartářka předpověděla rychlou smrt a také zkázu všem jejich blízkým, vykašlaly se na její proroctví a našly si výrazně pozitivnější paní.

Právě smích na vlastním pohřbu by se Květě Fialové líbil.

„To bylo její přání. Žádná tryzna, žádný obřad. ‚Bouchněte šampaňské, zapalte svíčku a radujte se‘,“ cituje zesnulou kamarádku paní Naďa.

„Chtěla také, abychom jí zahráli Proč bychom se netěšili, ale to jí zahraju doma,“ dodala Naďa Konvalinková.

Reklama

Další články

Načítám