Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Budková (33) už více jak rok randí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem. Ten má letos angažmá v New Yorku, kam za ním Tereza už odcestovala. "Měla jsem celé září práci, chtěla jsem se jí věnovat, ale na říjen jsem se uvolnila," řekla Super.cz Budková.

Žádné hokejové zázemí tak svému milému v New Yorku nevytvořila. "Musím brát ohledy i na svoji práci. Září je pro mě začátek sezóny, to znamená nejvíc práce, takže jinak to nešlo," říká s tím, že vlastního výdělku se vzdát nechce.

Přiznává však, že takové pracovní tempo s sebou nese i nevýhody. "Hodně jsem cestovala, jeden týden jsem třeba byla každý den v jiném městě. Neměla jsem čas, a ani jsem si neuvědomovala, že usínám sama. Ale je pravda, že to už mi samozřejmě chyběl," prozradila na finále soutěže krásy Miss Face, na které oblékla pořádně sexy šaty od návrhářského dua Poner.

"Většinou mám upnuté šaty, tentokrát jsme vybrali šaty, které jsou volné a ukazují jen určité části těla. Neřekla bych, že jsou sexy," uvedla s tím, že přednosti se rozhodně nebojí ukázat. "Proto se nechávají vylepšovat, aby se pak ukazovaly," směje se.

Nikdy nelitovala, že si vnady nechala zvětšit a zazdila si tak cestu k nekomerčnímu modelingu? Nikoli. "Víc šancí bych v práci neměla, nemám výšku na nekomerční modeling. Většinou dělám reklamy, katalogy, komerční práci. Takže větší prsa jsou naopak moje velké plus," dodala Budková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám