Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem se herečka, zpěvačka a dabérka Ivana Korolová vdávala v krkonošské Erlebachově boudě a hned ten den se snímky ze svatby objevily na sociálních sítích. Nikoli ovšem ty oficiální, ale momentky od přátel, takže si nemohla vybrat, aby ve svůj velký den vypadala v médiích co nejkrásněji.

"Původně jsem si říkala, že hostům nesmím zapomenout připomenout, aby fotky na Facebook ani Instagram nedávali. A pak jsem na to v tom zmatku úplně zapomněla. A producent Janis Sidovský se mě zeptal, jestli může fotky postovat. Já souhlasila, tudíž je to jenom moje chyba," sypala si popel na hlavu Ivana. Oficiální svatební fotky ukáže časem, zatím se jimi prý kochá v soukromí.

Svatbu si prý Ivana, která stále v branži používá jméno Korolová, ale v dokladech je Veselá, užila, i když proběhla v ten nejneutěšenější den počínajícího babího léta. "Počasí bylo fakt hnusné. Snila jsem o svatbě na louce, místo toho byla uvnitř a výhled na hory zakrývala mlha. I tak to ale bylo krásné," svěřila.

Ivana se objevila na křtu charitativního kalendáře Dej pac na pomoc psům a tam se nám také pochlubila unikátním snubním prstenem. "Sami jsme si ho navrhli, tedy pomohli jsme si hledáním na internetu, kde jsme zadali slova mountains, wedding a ring. Chtěli jsme totiž horský motiv. A zlato je z prstýnků našich babiček," vysvětlila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám