Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tomáš Hanák sám přiznal, že měl problémy s alkoholem. Motivací pro to, aby přestal pít, bylo narození jeho syna. A tehdy slíbil, že s pitím sekne až do synovy plnoletosti. "A 28. září oslavil syn osmnácté narozeniny, takže se mohu opět chopit sklenky," radoval na se oslavě 60. narozenin svého dlouholetého kamaráda, režiséra Tomáše Vorla.

Hanák, který roky vyhrával zlato v soutěžích o nejkrásnějšího českého muže a je pořád fešák, bude s Vorlem opět natáčet. Trilogie, která započala Cestou z města a pokračovala Cestou do lesa, vyvrcholí snímkem Cesta domů. "Tomáš má roli stárnoucího alkoholika, tak snad to do natáčení nepřežene, aby nebyl až moc autentický a zvládal natáčení," pronesl s černým humorem Vorel.

Na jeho oslavě se promítal Vorlův nezapomenutelný film Pražská pětka, ještě předtím si oba Tomášové zazpívali písničku kovboje z tohoto snímku, a konal se i slavnostní křest režisérových pamětí Rejža Vorel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám