Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lara Flynn Boyle (47) bývala kdysi krásnou ženou. Jejímu kouzlu podlehl herec Jack Nicholson a z pracovního hlediska například režisér David Lynch. Její dříve přitažlivá vizáž je dnes ale nenávratně pryč. Ne kvůli postupujícímu času, ale kvůli urputnému boji proti němu.

Ten bohužel nadělal mnohem víc škody než užitku a obličej herečky je dnes tak poznamenán plastikami, že si jej s Donnou Hayward či Serleenou nespojí ani skalní fanoušci Městečka Twin Peaks či filmu Muži v černém 2. Nebo jste ji na fotkách poznali?

Aktuální snímky herečky vznikly na parkovišti u obchoďáku v Beverly Hills, kde je celkem velká pravděpodobnost, že na ni fotografové narazí. Zatímco z veřejného života se stáhla a společenské akce nevyhledává, jíst musí.

Letos bylo uvedeno pokračování Twin Peaks (bez slova „městečko“), ale vzhledem ke všemu výše zmíněnému se nelze divit, že Lara Flynn Boyle se v něm na rozdíl od některých jiných kolegů jako Mädchen Amick, Sheryl Lee nebo Kyle MacLachlan neobjevila.

Reklama

Další články

Načítám