Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je mladá, krásná, úspěšná v herectví i podnikání. Také je matkou dvou dcer, Honor Marie se narodila v roce 2008, o tři roky později pak Haven Garner. Ke štěstí už jí chybí jediné. Další miminko. Samozřejmě, že její manžel a otec obou děvčátek, filmový producent Cash Warren, se rád přičinil, a i v tomto směru se zadařilo.

V červenci pár ohlásil radostnou zprávu a nyní je vše na nejlepší cestě k tomu, aby hvězda filmů Sin City: Město hříchu nebo Fantastická čtyřka Jessica Alba (36) zdárně přivedla na svět jejich třetího potomka. Jestli půjde o chlapce, nebo o dívku rodiče nevědí. Chtějí se nechat překvapit.

Bříško herečky, prozrazující pokročilé těhotenství, už nelze nijak zamaskovat a upřímně řečeno, Jessica se o to ani nesnaží. To ovšem neznamená, že by nějak polevila ve svém byznysu.

V roce 2011 totiž založila firmu obchodující s netoxickými domácími prostředky a značku, pod kterou Jessica své zboží prodává, v roce 2015 ocenil Wall Street Journal na zhruba 1,7 miliardy dolarů, přičemž obchodní podíl Jessicy pak na 340 miliónů dolarů.

V úterý fotograf energickou herečku zastihl, jak spěchá na obchodní schůzku v kalifornské Santa Monice. Měla na sobě pohodlné černé šaty a volný plášť. A nenalíčenou tvář jí zdobily brýle, které její přirozenou krásu ještě víc podtrhly.

Reklama

Další články

Načítám