Hlavní obsah
Článek

To, co rozpoutal Ondřej Koptík poté, co dostal kopačky od o 31 let starší Hany Gregorové (71), je tak podivné a zvláštní, že ani v přilehlých vesmírech o podobné události nemají žádný záznam. Není proto divu, že si toho všimli i ve vedlejším Slovensku, odkud herečka pochází. A i u nás populární Milan Kňažko si na kauze zgustnul!

Reagoval na jeho verše plné otevřených narážek na intimní chvíle s jistou nespecifikovanou dámou (patrně Gregorovou).

„To byly dobré básně,“ vtipkoval Kňažko v glosovacím pořadu Sedem televize Joj. „Já si myslím, že po těchto literárních dílech, které psal, by si měla Hana najít někoho, kdo už neumí psát, nebo kdo ještě neumí psát. To znamená o mnoho mladšího. Tento Koptík hledá ještě starší a už postává před domovem důchodců a čeká na další,“ řekl býval slovenský ministr, hlavně ale i u nás slavný herec.

Některá média mu přisuzují i výrok, že Hana Gregorová dorajtovala a je na konečné, což ale zaznělo z úst dalšího účastníka zábavného pořadu, respektovaného slovenského novináře, politického komentátora a scénáristy Mariána Leška. Narážel na to, že když herečka s o mnoho mladším Koptíkem začínala, měla prohlásit, že pokud má jet do pekla, tak na mladém koni.

Další legenda Milan Lasica zase v souvislosti s Koptíkem připomněl vtip o chlapíkovi, který se chlubí tím, že pracuje v cirkusu. „Říká: ‚Je tam slon, já za ním přijdu zezadu s kolečkem, on to tam všechno pustí a já to kolečko potom odvezu.‘ Známý se ho ptá: ‚A něco takového se ti chce dělat?‘ ‚No, víš, když jednou člověk přičuchne ke kumštu…‘,“ dobíral si Koptíka Lasica v narážce na to, že není sláva jako sláva.

Reklama

Další články

Načítám