Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U nohou jim ležely statisíce dívek, zažili slávu, která se poštěstila jen pár světovým chlapeckým skupinám. Sladkým fešákům z britského boy bandu East 17 se podařilo dostat v 90. letech až na samotný vrchol pop music a jejich hity House of Love, Stay Another Day nebo It's Alright si broukaly náctileté dívky pořád dokola.

A po vzoru jiných hvězd devadesátek to zkouší znovu. Písničky jsou stejné, jenom ze slaďoušů už jsou trošku zestárlí fotříkové. Zůstali Terry Coldwell a John Hendy, chybí Tony Mortimer a bouřlivák Brian Harvey. East 17 vystupují s novým členem, zpěvákem, který se stal vítězem Ivor Novello Award, Robbiem Craigem. 

Jak nyní vypadají členové jednoho z nejslavnějších britských boy bendů? Podívejte se v naší fotogalerii. Za sebou mají turné po Austrálii, nyní pánové 13. října vystoupí v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti. A prý nemají žádné hvězdné manýry. Promotér koncertu Roman Dobrý prozradil, že proti Boney M, kteří měli obří nároky, je to prý úplná pohoda.

"Dlouho jsem nezažil takhle pohodové jednání. Nemají žádné přehnané nároky. Nemají speciální požadavky na hotel, vybavení, občerstvení či letadlo. Jediné, co chtěli, je velké množství energetických nápojů," řekl Super.cz promotér.

Reklama

Další články

Načítám