Hlavní obsah
Článek

Není to žádná kráska z prvních stránek časopisů pro pány, ale sex-appealu má ve finále někdy víc než kvadrilión těchto fešand dohromady! Herečka Marie Doležalová (37), která se drží už slušných pár let na výsluní popularity, ukázala, že vypadat skvěle jde i se spoustou bahna na těle!

Snímek vznikl při natáčení nového seriálu webu Stream.cz s názvem Kafe & Cigárko podle stejnojmenného úspěšného blogu Marie, na němž překvapila všechny tím, jak coby pro někoho napohled ve světě nerozkoukaná a bezbranná dívka dokáže vtipně popsat nástrahy své profese. A to si ji mnozí spojovali s rolí, která ji před lety proslavila. Naivní Sašu z Comebacku by jí ale přípomínat nikdo asi už neměl, jinak může vyjít další jízlivý příspěvek na blogu.

Pro jeden z dílů seriálu (první dva díly zde) točila scénu, jak se na pokyn režiséra brodí bahnem. Nakonec se ale musí vše natočit znovu, protože vrtulníky letěly ve špatné pozici. Prostě naráží na fakt, že být herečkou je někdy řehole a občas se umělkyně cítí jako zabahněný hadr na holi.

„Že se někdy podle mého blogu bude točit, mě doopravdy nenapadlo. Na začátku jsem ani netušila, jestli to budou lidi číst. Kdyby mi někdo tenkrát řekl, že budu jednou hrát v seriálu podle mého blogu sama sebe, asi bych se smála,“ svěřila se Super.cz nedávno s dodatkem, že nyní na blogu píše hlavně o své rodině.

Do seriálu, kterým jsou fanoušci této za všech okolností roztomilé a beze sporu talentované herečky nadšení, se jí podařilo dostat opravdu velkou řadu kolegyň a kolegů, namátkou Hanu Vagnerovou, Milana Šteindlera, Jan Cinu s jeho partnerem Petrem Vančurou, Ivu Pazderkovou nebo režiséra Jana Hřebejka. A další v následujících dílech (celkem jich je šest) přibydou.

Reklama

Další články

Načítám