Hlavní obsah
Článek

Během její modelingové kariéry, kdy téměř v pravidelných intervalech zdobila titulky všech prestižních módních magazínů, si Australanka Elle Macpherson (54) vysloužila lichotivou přezdívku The Body. A právem jí může být označována dodnes. Vždyť takovou postavu, jakou si dokázala až do svého věku udržet, by jí mohla závidět mnohá dvacetiletá děvčata.

Je jasné, že kolem Elle se celý život točili vlivní a bohatí muži, kteří o ni projevovali svůj zájem. Tato krásná žena podlehla třem z nich, kteří se později stali jejími oficiálními partnery. Gilla Bensimona si vzala po dvouletém vztahu v roce 1986, aby se s ním rozvedla hned o tři roky později. V roce 1998 pak porodila prvního z celkem tří synů francouzskému finančníkovi Arpadu Bussonovi a v roce 2013 se provdala za nejmovitějšího partnera, miliardáře Jeffreyho Soffera. Ani Sofferovy peníze ale nebyly pro krásnou Elle důvodem pro to, aby své srdce už jednou pro vždy uzamkla a nikoho dalšího do něj nevpustila.

Zhruba tři měsíce poté, kdy vyšlo najevo, že se od manžela odstěhovala, ji minulý týden v New Yorku totiž paparazzi načapali na schůzce s tajemným mužem. To samozřejmě vzbudilo jejich zájem a na bývalou topmodelku se „pověsili“. A zřejmě ťali do živého, protože Elle s ním byla až dlouho do noci, kdy se spolu byli ještě projet na motorce, a následujícího dne je vyfotili při společném obědě. Po celou dobu se ti dva od sebe nehnuli a bylo vidět, že jim spolu strávený čas dělá moc dobře. Na to, kdo je oním neznámým, si ale budeme muset asi ještě chvíli počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám