Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bude to jeden z nejdrsnějších dílů pořadu Výměna manželek od začátku první řady. Tentokrát se v něm potkají dvě nesourodé dvojice, jedna rozhádaná z Jihlavska, druhá harmonická z Ostravy. Petra, žena z té první, si v díle příšerně vjede do vlasů s vyměněným chotěm Jakubem. Co nám nyní křiklounka o něm řekla?

Čekali jsme, že nás do telefonu vykřičí nejpozději do tří sekund, kupodivu se ozvala sympatická paní s docela rozumnými názory. Nakolik ale má, či nemá pravdu, to už necháme na čtenářích a divácích blížícího se dílu.

„Jakub neměl právo po mně řvát. Stalo se to tak, že když přišel z práce, chtěla jsem mu říct svůj názor na to, co mi řekl ráno, než odešel do práce. Nelíbilo se mi to totiž. A když se to pak tedy řešilo, byl na nervy už jenom z toho, že nás u toho natáčí kamery. Jinak bych ho nekomentovala. Kdybych to měla srovnat se svým chlapem, tak přes to všechno, co máme za problémy, je mnohem lepší. Nechtěla bych ho ani za nic. I kdyby mi dával bůhví co,“ řekla Super.cz nekompromisně účastnice Výměny.

Ukázka z chystaného dílu ji kupodivu nevykolejila.

„Jsem smířená s tím, že budu za uječenou, lenošivou ženskou, která nic nedělá. V normálním životě to ale tak není. Co se týče pořádku u nich, radši jsem to ani nekomentovala. Chápu, že rekonstruují, ale podle mě k tomu má ženská přistupovat jinak. Stačilo mi, když jsem se vrátila domů. Předala jsem byt v uklizeném stavu, přijela jsem do úplně jiného. S prominutím do chlíva,“ tvrdí přesvědčivě.

„Jakubovi jsem vyčítala, že hulil cigarety i trávu, chlastal tam i pivo. Dokázala bych to pochopit, ale v takovém množství, v jakém to tam dělal a o jakém mi i vykládal, to už mi normální nepřišlo. Dokonce kvůli tomu měl mít už dřív dost velké problémy,“ uzavřela Petra. Chtěli jsme dá prostor i druhé rodině, asi ji vysílání ukázky z jejich dílu ale tak vykolejilo, že má dlouhodobě vypnuté telefony.

Tak uvidíme, jestli dají diváci po odvysílání za pravdu Petře, nebo bude naopak za tu nejhorší osobu v českém všehomíru pro následující týden!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám