Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro ty, kteří její exhibice z britského Big Brothera neznají, přichází nyní Casey Batchelor (33), instruktorka jógy z Essexu a celebrita, která se obvykle nestydí veřejně prezentovat ani svým nepřístojným chováním na veřejnosti (včetně bouřlivých mejdanů a pijatyk) s vlastním sexy kalendářem.

Pro čtenáře, které ostrovní televizní šoubyznys nechává chladné, z něj dnes přinášíme malou ochutnávku. Ta hřejivá rozhodně je. Casey je pro sexy pózování jako stvořená a je na ní poznat, že si ho skutečně užívá. Toto je totiž ona poloha, v níž se cítí dobře a která ji proslavila.

A teď jedna zajímavost: Od doby, kdy se Casey objevila poprvé na televizních obrazovkách, táhla k sobě davy fanoušků „horňáků“. Jí samotné přesto její obří poprsí nevyhovovalo a nechala si ho proto chirurgicky zmenšit. Byla to sázka na dobrou kartu. K již silné základně obdivovatelů mohutných ňader se přidali další a její popularita na ostrovech od té chvíle stoupla mnohonásobně. „Poprvé v životě teď můžu nosit trička bez podprsenky. Má prsa mi teď dodávají tolik sebevědomí,“ radovala se.

Jak na vás teď sebevědomá Casey zapůsobí, a jestli bylo „zmenšení“ dobrým nápadem, můžete nyní posoudit v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám