Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) moderoval soutěž krásy Miss Face a jeho přítelkyně, optička Nikola, ho sledovala z první řady. A prý o žárlivosti po osmi letech vztahu už nemůže být řeč. "Jsme spolu osm let, osm hezkých let. Dnes jsme se akorát po třech dnech usmířili. Pořád říkám, že je Niky tolerantní, je to v pohodě. V soutěži krásy jsou neustále narážky, když je promenáda v plavkách.. Niky seděla v první řadě, měla to z první ruky a slyšela ty chlípnosti. Facku jsem nedostal, zatím," řekl Super.cz Gránský.

"Už ani nežárlím, zvykla jsem si za ty roky. Je to těžký akorát v tom, že se moc nevidíme, ale to bývá v různých zaměstnáních," vysvětluje Nikola. "Jsme spolu od dob, kdy mě ještě nikdo neznal. To se cení. Máme se rádi," upřesnil Gránský

David přímý televizní přenos moderoval poprvé v životě. A i když měl trému, zvládl to po boku parťáka Jakuba Kotka skvěle. "Bylo to strašný, nervy byly. Soutěž krásy je hezký formát, bylo by škoda, kdybysme o něj přišly, když někde nevyšel. Jsem rád, že jsme mohli představit nádherných deset holek a vítězka Kateřina Kasanová mluví za vše, je nádherná," dodal moderátor primáckého TopStaru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám