Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, zpěvák Vojtěch Drahokoupil si minulý týden při natáčení nového klipu způsobil zranění. V konci poslední natáčecí scény si zlomil chrupavku a po dobu 3 týdnů musí nosit ortézu. Práci kvůli tomu nepřerušil. Spíš naopak.

Vojta je nyní pracovně velmi vytížen, věnuje se nejen sólové dráze, ale také muzikálům, a hrozilo, že kvůli zranění se bude muset vzdát další velké muzikálové role. „Když jsem začal zkoušet muzikál Muž se železnou maskou, tak jsem od producentů Divadla Broadway dostal nabídku, abych hrál také D´Artagnana v muzikálu Tři mušketýři, který se opět na pár repríz vrací. Na nabídku jsem kývl," svěřil Vojta.

"Když jsem se dozvěděl, že chrupavku mám zlomenou, řešil jsem s producentem, aby za mě našli náhradu k Honzovi Kopečnému, ale nakonec jsme se v divadle domluvili, že budu hrát a budu první D´Artagnan s ortézou,“ sdělil s úsměvem zpěvák, který se jako D´Artagnan představí poprvé tento čtvrtek, a stane se tak už sedmým představitelem mušketýra, jehož ztvárnili Palo Habera, Alan Bastien, Tomáš Beroun, Zbyněk Fric, Petr Poláček nebo současný Jan Kopečný.

"Věřím, že do listopadové premiéry muzikálu Muž se železnou maskou už budu úplně fit,“ dodal závěrem Vojta, který v novém muzikálu Michala Davida zkouší najednou dvě role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám