Hlavní obsah
Článek

Loni touhle dobou se oba připravovali na svůj první společný televizní přenos StarDance. A asi to mezi nimi začínalo už pěkně jiskřit! Tehdy ale nejspíš ani Lucie Hunčárová ani Emanuele Ridi netušili, že si vytančí bramborovou čtvrtou příčku, skončí spolu v posteli a začnou budovat vztah.

Zásadní změnu v životě udělala na začátku letošního roku především Lucie, která po osmi letech opustila svého tanečního i životního partnera Jana Ondera a zůstala nějaký čas dokonce bez práce. Dnes už Lucie opět vede taneční kurzy, Emanuele má oblíbenou restauraci i televizní pořad, kde učí děti italsky.

Důkazem toho, že oba vrkají jako dvě spokojené hrdličky a ani jeden svého rozhodnutí nelituje, jsou nejnovější fotky z víkendového relaxování v Itálii, kterou už dnes musí Lucka znát jako své boty.

„Relaxující trpaslík, babuška nebo přestárlé mimino? Je to vlastně jedno. Prostě fotka, která by měla pobavit a zlepšit náladu. Krásný víkend,“ napsala si tanečnice na svou sociální síť pod fotku, na níž je zcela bez make-upu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám