Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se chtěl někdejší kriminálník a nynější model Jeremy Meeks dostat do vysoké společnosti, nemohl si k tomu vybral lepší partii. Jeho přítelkyně Chloe Green je dědičkou oděvního řetězce TopShop, takže ‚vstupenkou‘ do života v luxusu a vybrané společnosti.

Jeremyho život je od té doby, co to dal s Chloe dohromady, jednou velkou dovolenou. Fotky páru pocházejí téměř výhradně z mořských vln, jachet, lehátek na pláži či hotelových bazénů, případně z elegantních společenských událostí. Byla jí i charitativní akce na ochranu oceánů, pořádaná knížetem Albertem II. Monackým v jeho rodné zemi. Zkrátka jiná společnost než ve vězení, s nímž má Meeks své zkušenosti. S Green se dostal na opačný konec společenského žebříčku.

A nejspíš z něj jen tak nesestoupí. Jeho partnerka to s ním myslí vážně, o čemž svědčí to, že už jej představila i matce Tině. Trávili spolu čas na jachtě v Monaku a také s ‚dětmi‘ přišla na zmíněnou gala párty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám