Hlavní obsah
Článek

Kdyby se u hostesek nepřestavila, poznal by ji opravdu jen málokdo. Česká Miss Nikol Švantnerová (31) nasadila blond paruku, na oči si dala modré čočky a vyrazila na párty. A byl to opravdový šok. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to přírodní brunetce slušelo.

"Absolutně se necítím. Kdyby barva byla možná trochu přirozenější, bylo by to asi trošku jiný. Zase je to fajn změna, užiju si, jaký to blondýnky mají. Ale brunetka je brunetka," řekla Super.cz Nikol. Blond byla poprvé v životě. "Kvůli modelingu jsem nikdy nemohla podstupovat radikální změny. Ani teď to nenastane. Myslím, že by mi nic než brunetka ani neslušelo. Jsem zastáncem přirozenosti, takže u toho zůstanu," vysvětlila na Blondies párty v novém pražském baru, kde obsluhují jen blondýnky.

Co na Nikol říkali doma? "Brácha se mě lekl, když jsem si nasadila čočky, říkal, že to je děsivý. Příteli jsem se docela líbila. Rozhodně to ale nebudu nějak měnit. Buď bude mít brunetku, nebo má smůlu. Zase paruku zastrčím hodně hluboko do šuplíčku," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám