Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli doteď někomu Ondřej Koptík, bývalý zahřívač ložního prádla Hany Gregorové (71), připadal svým chováním jako podivín, teď možná pro něj někteří najdou ještě hustší označení. O 31 let mladší bývalý „boyfriend“ slovenské herečky prohlásil něco, čím popírá i sám sebe!

Nejdříve o sobě prohlásil něco, co už sice všichni tušili, ale je hezké, že má takovou sebereflexi. Uznal, že jeho chování po kopačkách od Gregorové je moc.

„Jsem v tomhle posedlý. Když mě nechá ženská, jsem psychopat,“ přiznal Super.cz a náš redaktor mu to nijak nevyvracel ani ho nekonejšil.

Pak teprve přišla ale hláška, u které se snad ani nechce věřit, že by ji byl schopný vyslovit.

„Miloval jsem ji. Jsem zhrzený. Vezměte si, že vás někdo opustí! Fakt mě to mrzí. Zvlášť od pětašedesátileté paní!“ zlobí se Ondřej. Je zvláštní, že nyní vysoký věk své bývalé přítelkyně najednou zmiňuje, dva roky po boku této věkem už babičky mu ale nevadily.

Pak nám také Ondřej prozradil své největší přání.

„Moc bych chtěl, aby všichni věděli, že mě Hanka odkopla jenom kvůli své pověsti. Nešlo ani tak o ty drogy, ale aby chránila sama sebe. V životě by podle mě ale měla být láska na prvním místě. Přijde mi to, jako bych měl nějakou chorobu a ona se mě rychle zbavila. Kdyby ji potkala jakákoli nemoc, nosil bych ji na rukou,“ dodal Ondřej, které mu prý mnoho žen píše, že je hezký kluk a ať se kvůli vdově po Radoslavu Brzobohatém netrápí. Přesto mu to ale prý nejde.

Reklama

Další články

Načítám