Hlavní obsah
Článek

Již léta se mezi lidmi přetřásá pravá sexuální orientace hlavy státu Václava Klause. Před časem ho za gaye označila herečka Eva Holubová nebo moderátor Aleš Cibulka. Nyní přilila olej do ohně přímo gay komunita, když prezidenta označila za nejvlivnějšího homosexuála u nás.

"I když se Klaus nikdy veřejně ke své homosexualitě nepřiznal, tak více jak sedmdesát procent české gay komunity věří, že je homosexuál. Ať je nebo ne, tak jeho reakce a výroky na pražskou Prague Pride 2011 ovlivnily chování gay komunity u nás a donutily ji snad poprvé v historii semknout a spojit v jednu a společně bojovat za svá práva," píše se v odůvodnění prvního místa ankety, kterou uspořádal web Luklife.cz bývalého osobního asistenta Ivety Bartošové Lukáše Rejmona.

Gayům vadilo, že se Klaus zastal slov svého kancléře Hájka, který v reakci na pořádání festivalu homosexuálů jejich sexualitu označil za deviantní.

V žebříčku se umístili také ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil, zpěvačka Aneta Langerová, bývalý moderátor Petr Lesák, bývalý gay aktivista a herec Jiří Hromada, Lukáš Rejmon, manažer Janis Sidovský, moderátor Jan Musil nebo travesty komička Naděžda Krupská.

Reklama

Další články

Načítám