Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman slovenské skupiny Elán Jožo Ráž byl v pondělí účastníkem dopravní nehody v Bratislavě. Slovenská média informovala, že Ráž na křižovatce nedobrzdil a se svým džípem značky Suzuki narazil do jiného vozu.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Server pluska.sk uvedl, že řidič druhého vozu se právě vyhýbal sanitce, když do něj zezadu narazil černý džíp. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ odbyl novináře Ráž. „Policisté vyřešili případ na místě jako škodovou událost,“ řekl bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

K nehodě došlo na křižovatce ulic Mierová a Gagarinova v bratislavské čtvrti Ružinov. Ve stejné části slovenského hlavního města havaroval Ráž i v roce 2015. Tehdy rovněž narazil zezadu do vozu, který zabrzdil na semaforu.

Mnohem horší nehodu měl Ráž v roce 1999 na motorce, kdy mu nedal přednost řidič z Německa. Ráž byl dva měsíce v kómatu a léta se zotavoval ze zranění hlavy. Pak se vrátil na pódia a dál úspěšně koncertuje s Elánem na Slovensku i v České republice.

Reklama

Další články

Načítám