Hlavní obsah
Článek

Už se zdálo, že jedinou opravdovou láskou Quentina Tarantina je kinematografie a legendární režisér zůstane starým mládencem. Letos však všechny překvapil zasnoubením s Daniellou Pick, která by mohla být jeho dcerou.

Uctívaný režisér filmů Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Kill Bill či Nespoutaný Django měl v minulosti blízko k Umě Thurman či Sophii Coppole. Jako zadaný muž však vystupuje až nyní. Quentin ulovil krásnou izraelskou zpěvačku, ale oni ona vždy nedokáže vykouzlit úsměv na jeho zasmušilé tváři.

Zamilovaný pár spolu zavítal na večírek do New Yorku, kde mohli Quentin a Daniella poprvé přijímat gratulace k zasnoubení. Mezi přítomnými hereckými hvězdami byli kromě Tarantinovy múzy Umy Thurman i Bruce Willis, Samuel L. Jackson či Diane Kruger. Všichni si zahráli v jeho filmech.

Fanoušky zajisté těší, že režisér konečně našel tu pravou. Více je však zajímá jeho tvůrčí činnost. Taratino totiž tvrdí, že už natočí jen dva filmy a kariéru uzavře desítkou titulů. Devátým v pořadí by měl být snímek, zachycující příběh vraha Charlese Mansona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám