Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězkou sobotní Tváře se stala Aneta Krejčíková (32), která diváky dostala interpretací písně Mariky Gombitové Vyznanie. Fanoušci neskrývali své dojetí.

Aneta Krejčíková ovládla nejen pódium, ale také sociální sítě, kde fanoušci nešetřili chválou ani přiznáním, že hereččino vystoupení jim vehnalo slzy do očí. „Poprvé u Tváře jsem se fakt rozbrečela,“ píše jedna z divaček a další se přidávají: „Brečely jsme jako želvy“ nebo „Mrazí mě v zádech, o slzách ani nemluvím“, čteme na internetu. I jí samotné ukápla slza.

Krejčíkovou diváci znají ze seriálových rolí, tedy jako herečku, v divadle ale i zpívá, například v muzikálu Sugar, v němž hraje hlavní roli. „A zpívám si ráda pořád, až jsem s tím otravná,“ řekla nedávno Super.cz.

O celkové vítězství v Tváři Aneta bojuje s Berenikou Kohoutovou, Tomášem Matonohou, Daliborem Gondíkem, Janem Kopečným, Jitkou Boho, Leonou Machálkovou a Janem Maxiánem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám