Hlavní obsah
Článek

Pokud byste se zajímali o to, kdo vytvořil během milánského týdne módy nejfantastičtější přehlídku, odpověď je nasnadě. Během včerejší prezentace kolekce pro jaro/ léto 2018 se o největší senzaci postarala Donatella Versace.

Italská módní návrhářka vzdala hold svému bratrovi Giannimu, od jehož úmrtí uplynulo dvacet let, a ve své kolekci použila ikonické prvky, které byly pro jeho tvorbu tolik typické. Navíc vladařka italského módního impéria po letech dala znovu dohromady supermodelky Cindy Crawford (58), Naomi Campbell (53), Claudii Schiffer (53), Carlu Bruni a Helenu Christensen. Bohyně přehlídkových mol se po závěrečném defilé objevily v šatech z hedvábného lamé.

Modelky, které se ještě s Lindou Evangelistou, Christy Turlington, či Evou Herzigovou na začátku devadesátých let proslavily právě díky módnímu domu Versace, se prošly po mole za zvuku písně Freedom od George Michaela, stejně jako tomu bylo v roce 1991. Následoval potlesk návštěvníků přehlídky vestoje a následně fotky a videa, dokumentující dechberoucí okamžik, zaplavily sociální sítě po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám