Hlavní obsah
Článek

Ruské dívčí duo Tatu na počátku nového milénia bodovalo s hitem Nas Ne Dogonyat. V show Tvoje tvář má známý hlas chytlavý song připomene Berenika Kohoutová (33), která si jako posilu přizvala Markétu Konvičkovou (29).

Na pódiu se tak aktuální soutěžící sejde s neméně vnadnou kolegyní, která zazářila v předchozí řadě převtělovací soutěže. Holky se předvedou v rozverných školních uniformách, jaké nosily i Lena Katina a Julija Volkovna. Společně nebudou jen zpívat, ale předvedou i líbačku. To, že jejich lesbická láska bude jen předstíraná, vůbec nevadí. I v případě Tatu šlo totiž jen o marketingový tah.

„Rozhodně se na to s Markétou moc těšíme. Poctivě jsme se na toto vystoupení připravovaly. Na závěr nás čeká polibek, tak jsme zvědavé, jak to klapne,“ řekla před natáčením Berenika Kohoutová, která už se ve Tváři předvedla jako Fergie, Katy Perry a Stevie Wonder.

Diváci se v sobotu mohou těšit také na Leonu Machálkovou jako Jona Bon Joviho či Anetu Krejčíkovou jako Mariku Gombitovou. Jan Maxián připomene legendární Macarenu.

Reklama

Další články

Načítám