Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci seriálu První republika slibovali, že děj druhé řady bude mnohem dramatičtější než první série. A pravdou je, že atmosféra opravdu začne houstnout.

V minulých dílech si mohli diváci všimnout, že hlavní hrdina Vladimír Valenta v podání slovenského krasavce Jána Koleníka v sobě dusí válečné tajemství. Že s ním není něco v pořádku, utvrdí skutečnost, že se nechce nechat fotografovat, nechce převzít vyznamenání.

Když se odhodlá říct poručíku Andrlemu, kterého hraje Vladimír Polívka, pravdu o jeho otci, Klouda a jejich přítel ve zbrani Král mu v tom chtějí zabránit. Postava Vladimíra nakonec končí zmlácená na zemi přede všemi hosty recepce, což uškodí i Jaroslavovi, který už měl na dosah důležitý úvěr od banky na rozšíření povoznictví.

Aby toho nebylo málo, tak Jaroslavovy obchodní kroky komplikuje i nejmladší bratr Freddy, kterého hraje Robert Urban. Ten propadl hazardu a vytváří rodině čím dál větší dluhy a poškozuje její jméno.

Jak se herci dramatických scén zhostili, se podívejte na ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám