Hlavní obsah
Článek

Ondřej Koptík, figurka, která, kdyby se ostuda dala vážit, měla by jí do zásoby do konce věků, už si na sociálních sítích asi pořádně ani nevrzne! Korunu všem podivnostem, které kolem něj poletují poté, co ho herečka Hana Gregorová (71) kopla do zadní části těla (údajně kvůli drogám), nasadil poté, co psal extrémně vulgární básničky. Jenže rodina zasáhla. Dostane ve svých 34 letech na holou?

Že nebyl hodný chlapeček, a tak byl potrestán, není žádná spekulace, prozradil to sám Koptík.

„Nesouhlasí moje rodina: Jsi prý jen českého šoubyznysu spodina. Zavřela se nade mnou hladina,“ píše. Jeho verše (i uvozovky by byly ke slovu verše málo) mohou vyznívat všelijak, nám z nich však vychází, že se doma na Koptíka zlobili, zle mu vyčinili, a tak musel všechny hanbárny (i nějaké pikantní fotky uveřejnil) odstranit.

„Měl jsem trošku problém v rodině kvůli některým básničkám. Ale taky mi přišlo varování od sociální sítě a asi víte, kdo za tím stojí,“ vysvětlil nám Ondřej své pohnutky k odplevelení svého profilu na sociální síti.

Znovu však nyní píše básničky, v kterých se vyznává z lásky. „I ty pikantnější se všem líbí. Ale řeknou to člověku jen do očí. Jinak se omlouvám, nemám čas, mám provoz, píše milión lidí. Dostávám hodně podpory,“ reagoval na náš dotaz. Haně Gregorové se ovšem, pochopitelně, nelíbí. Koptíka už prý kontaktoval její právník.

Už se těšíme na to, čím nás zase rozesmutní i pobaví zároveň. Ale možná úplně nejvíc na to, až zmizí z povrchu mediálního…

Reklama

Další články

Načítám