Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Jitka Nováčková (31) touží po dokonalém hollywoodském úsměvu. Proto se rozhodla svůj chrup zdokonalit a nasadila rovnátka. Kvůli práci si ale nemůže dovolit mít plnou pusu drátů, a tak musela pořádně investovat.

Nechala si udělat na míru průhledná rovnátka, jejichž cena je přímo astronomická. Vyjdou na sto tisíc korun. Ale má to jeden bonus. Jitka v nich vypadá, jako by si nechala výrazně zvětšit rty. "Je to takový dva v jednom. Jsou to neviditelná rovnátka, mám je asi půl roku. A je fakt, že rty kvůli nim vypadají výrazně větší," řekla Super.cz Nováčková na párty k připravovanému listopadovému Ostrava Fashion Weekendu, kde bude předvádět.

Jitku jsme v roli modelky na přehlídkovém mole neviděli už opravdu dlouho. Věnuje se moderování, práci v Německu a focení. "Je fakt, že v Čechách jsem nepředváděla fakt dlouho. Těším se na to, přeci jen fashion weeky jsou prestižní záležitostí. Jsem ráda, že si mě vybrali," řekla Jitka.

Na postavě prý ale výrazně makat nebude. "Vybrali si mě, oslovili mě, a jestli mě takhle chtějí, tak já tam takhle přijdu," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám