Hlavní obsah
Článek

Hypotéka se neptá, takže bylo jasné, že když moderátor Aleš Cibulka s partnerem, hercem, dabérem a také moderátorem Michalem Jagelkou, skončili na hodinu v jedné z televizí (z nekalých praktik obvinili Honzu Musila, který se takovému nařčení brání), budou muset rychle začít vydělávat jinde. Prý to s nimi není tak bledé, jak by se mohlo zdát.

„Ani omylem se nehroutíme, jen nám je to opravdu líto. Navíc nás neskutečně potěšily všechny podpůrné esemesky a maily kamarádů a kolegů, a že jich bylo, kteří stojí při nás. Moc děkujeme,“ říká Cibulka, který se nudou neukouše.

„I nadále samozřejmě moderuji každý týden rozhlasový Tobogan a co víc, 18. listopadu budu přímo z Hudebního divadla v Karlíně moderovat svůj 500. pořad. Jeho hlavní hvězdou bude Lucie Bílá. No, a hlavně teď opečovávám svůj tradiční Cibulkův kalendář pro pamětníky, který letos vyšel už podesáté. Za měsíc bude mít svůj křest a jsem rád, že ho přesně, jako před 10 lety, pokřtí Jiřina Bohdalová a Slávka Kopecká,“ chlubí se. Kromě toho také moderuje různé společenské akce.

A spolu s „manželem“ navíc prý chystají pecku.

„Už dlouho nosíme v hlavě plán s jedním projektem. To, co se stalo, nahrává tomu, že se mu teď budeme stoprocentně věnovat. Nechceme zatím prozradit víc, ale už brzy ho zveřejníme. Prostě se nelitujeme a rozhodli jsme se, že se naopak vrhneme do práce. Máte se na co těšit,“ slibuje Michal Jagelka.

Reklama

Další články

Načítám