Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) vyrazila za sluncem do Tuniska s nejlepší kamarádkou Martinou. Přítel České Miss Patrik Dressler má kvůli fotbalu až do prosince s výjezdy smůlu. "S kamarádkou je to lepší. Patrik nemá volno, pochopil, že se nedá svítit. Kdyby měl furt volno, tak bych jezdila s ním, ale takhle můžu s kamarádkou. A Martina to má stejné," řekla Super.cz Nikol.

Martina je totiž vdaná také za fotbalistu. Žije s Ivem Táborským, který kope za Dynamo České Budějovice, a mají spolu dceru Lily. I když se Martina modelingu nevěnuje, postavu na to rozhodně má.

Dámská jízda obě krásky nadchla. Dovolená v Tunisku prý nebyla rozhodně poslední. "Jsem nadšená, přijdu si jako někde v Karibiku. Určitě tu nejsem naposledy. Navíc tady je dokonalé jídlo," upřesnila Nikol.

A kvůli jídlu po návratu přijde na řadu očista, aby byla zase v top formě. "Po návratu určitě přijde. Dovolená je od toho, abych se válela, odpočívala, dopřávala si super jídlo, mořské plody. Kdybych si to měla odepřít, to bych byla blázen," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám