Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se jí nepovedlo. Muzikálová zpěvačka Markéta Procházková vyrazila s kolegy z muzikálu Bonnie and Clyde na moravskou vinici pomáhat se sklizní. A když stříhala vinné hrozny, povedlo se jí dvakrát stříhnout do prstů na levé ruce. Snubní prstýnek s diamanty, který nám poprvé od červencové utajené svatby ukázala, pak vedle náplastí úplně zanikl.

"Vína jsem si užila nejen na výletě v Zaječí, ale i na svatbě. Byli jsme na samotě, bylo to takové hodně intimní, měli jsme tam opravdu jen ty nejbližší. Proběhlo to ve stejně pěkném počasí jako máme teď tady," vyprávěla Markéta, která má od 1. července zdvojené jméno Šimerová Procházková, ale na divadle používá pořád jenom svoje staré příjmení.

Zatím má Markéta ploché bříško, ale neplánuje už miminko? V muzikálech často zaskakovala za své těhotné kolegyně, tak by jí to mohly oplatit. "Tyhle věci neplánujeme, ale ne že bychom je nechtěli. Do budoucna určitě děti chceme, nejkrásnější rolí ženy, je být maminkou," nechává tomu zatím volný průběh Markéta. Až ale k těhotenství dojde, v divadlech nastane pěkný frmol. Markéta totiž hraje najednou snad v osmi představeních, které nám na kameru vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám