Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucii Smatanovou (38) jsme na kadeřnické show nemohli poznat. To, co jí na hlavě vytvořil excentrický kadeřník, jí rozhodně na kráse nepřidalo. Kdyby ji takhle viděl její Ital, s nímž se dohodli na společném bydlení, asi by se do toho tak nehrnul, smáli jsme se vespolek.

"Myslím, že kdybych mu poslala fotku, že tohle mám natrvalo, asi bych se nikam nestěhovala," mínila Lucka, která s přítelem Gabrielem Villou strávila nádherný prázdninový měsíc na plážích a v přírodě Panamy a Kostariky. "V Itálii mají měsíc volno, tak si to vždycky užijeme. Už jsme takhle byli loni a letošní destinaci můžu každému jen doporučit," byla nadšená Lucka.

Byt si pár hledá v Miláně, kde Gabrielle, který je implantolog, učí tři dny v týdnu na univerzitě, ostatní dny ale pracuje na klinice ve městě Bialle. "To budu mít aspoň volno na práci. Mám nové klienty ve Švýcarsku, kam se dá pohodlně dostat autem," vysvětlovala. Stěhovat se bude koncem října, pražský byt si nechá do konce roku.

Zásnuby ještě ale neproběhly. "Za měsíc to budou dva roky, co jsme spolu. Všechno to jde postupně. Po dvou letech se tam odstěhuju, budeme spolu bydlet a uvidíme, jak nám to bude fungovat. Není kam chvátat," mínila Lucie, která si nechává zadní vrátka a pořád bude provozovat i svoji modelingovou agenturu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám